Βασίλης Βασιλείου

Ο Βασίλης Βασιλείου είναι ένας από τους παίκτες που συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, “Οι Προδότες” και σίγουρα θα μας απασχολήσει. Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος θέλει να δείξει συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι και ίσως είναι ένας από τους “ύπουλους” του ριάλιτι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Έχει περάσει από μια πολύ δύσκολη κατάσταση η οποία τον οδήγησε να δει τη ζωή με άλλο μάτι και πλέον είναι υγιής και θέλει να κάνει πράγματα τα οποία θα τον βγάλουν από το comfort zone του!

Βασίλης Βασιλείου – Βιογραφικό, Instagram, το σοκαριστικό ατύχημα, ηλικία, καταγωγή

Είναι 35 ετών και μεγάλωσε κοντά τα Καμένα Βούρλα. Ο πατέρας του έχει επιχείρηση κατασκευής αλουμινίων στην γύρω περιοχή.

Ο Βασίλης, όμως, είχε άλλους στόχους και δεν ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση και ζει πλέον στην Αθήνα. Είναι make up artist και hair stylist.

Έχει έναν πολύ ιδιαίτερο λογαριασμό στο Instagram και το στιλ του είναι αξιοπρόσεχτο!

Οι 6 λέξεις που τον χαρακτηρίζουν

    • Φιλόδοξος
    • Εγωιστής
    • Ηγετικός
    • Φιλότιμος
    • Κοινωνικός
    • Εργατικός

To αυτοκινητιστικό ατύχημα

Ο Βασίλης πέρασε μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του, καθώς ήταν βίωσε ένα σοκαριστικό αυτοκινητιστικό ατύχημα το οποίο τον καθόρισε σαν άνθρωπο. Έχοντας βαθιά πίστη στον Άγιο Χαράλαμπο, ξεπέρασε την δύσκολη κατάσταση και έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η απόφαση να μπει στους “Προδότες”

Ο make up artist και hair stylist αποφάσισε να συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι στρατηγικης τοθ ΑNT1 έχοντας ένα πολύ σημαντικό στόχο! Το μεγάλο έπαθλο! Η στρατηγική του είναι πολύ συγκεκριμένη καθώς θέλει να φέρει με το μέρος του τους πιο “αδύναμους”.

Τι είναι το νέο πρόγραμμα που θα δούμε

Οι Προδότες είναι το νέο ριάλιτι στρατηγικής που φέρνει στις οθόνες μας ο ΑΝΤ1 και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον διότι θα δούμε παίκτες να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο “προδότης”.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα δούμε τη στρατηγική να είναι στο προσκήνιο, ξεκάθαρα, και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι ο άνθρωπος που θα παρουσιάσει το νέο project.

22 παίκτες θα κλειστούν σε μια έπαυλη με σκοπό να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που θέλουν να προδώσουν τις αποστολές και οι κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι!

Κάποιοι θα οριστούν ως “Προδότες” και κάποιοι ως “Πιστοί” και οι “δολοφονίες” θα απασχολήσουν πολύ! Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι εσύ είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θυμίζει το γνωστό σε όλους μας “Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο”.

Τσέκαρε και αυτά: