Μαριάννα Γιαλλούση

Η Μαριάννα Γιαλλούση πήρε τη μεγάλη απόφαση και μπήκε στην έπαυλη του ριάλιτι στρατηγικής “Οι Προδότες“. Και σίγουρα θα μας απασχολήσει καθώς είναι μια γυναίκα η οποία πιστεύει στη δύναμη του ανθρώπου και ξέρει πως μπορεί να ανακαλύψει τους… προβληματισμένους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η νέα παίκτρια που συμμετέχει στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 έχει δημιουργήσει έναν πολύ ιδιαίτερο λογαριασμό στο Instagram και δίνει συμβουλές στον κόσμο που θέλει να ακούσει πράγματα τα οποία θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα με την κατάσταση την οποία βιώνει.

Μαριάννα Γιαλλούση – Βιογραφικό, Instagram, o πρόωρος χαμός του συζύγου, το life coaching, ηλικία

Η Μαριάννα είναι 57 ετών και δηλώνει ενεργειακή θεραπεύτρια και life coach! Στο παρελθόν εργαζόταν ως δημόσιος υπάλληλος αλλά αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί με το life coaching.

Είναι μια γυναίκα η οποία μεγάλωσε τα τρία της παιδιά με δυσκολία καθώς έμεινα μόνη της και της αρέσει πολύ να διαβάζει ιστορίες μυστηρίου και τα παιχνίδια στρατηγικής είναι μια από τις ασχολίες της.

Τα δυο χαρακτηριστικά που θέλει να ξέρεις για εκείνη

  • Δυναμική
  • Υπομονετική

Στο Instagram έχει δημιουργήσει τον δικό της λογαριασμό και έχει φανατικούς θαυμαστές που σχολιάζουν με πολύ όμορφα λόγια όσα αναρτά!

Ο πρόωρος χαμός του συζύγου της


Η Μαριάννα έζησε από πολύ νωρίς τη μοναξιά καθώς ο σύζυγος της έφυγε γρήγορα από τη ζωή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει μόνη της τα τρία παιδιά τους και να γίνει “ο άνδρας του σπιτιού”. Και πλέον κυνηγά τα όνειρα της και συμβουλεύει τους ανθρώπους για όλα όσα περνούν στη ζωή τους και τους δίνει δύναμη.

Γιατί μπήκε στους Προδότες

Η Μαριάννα Γιαλλούση μπορεί πολύ εύκολα να κρύψει τα συναισθήματα της και να ελέγξει την εαυτό της, επομένως είναι μια τέλεια επιλογή για το παιχνίδι!

Είναι ένα νέο challenge για εκείνη αφού της αρέσουν τα μυστήρια και η στρατηγική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της αφού έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις!

Οι Προδότες

To νέο παιχνίδι του ANT1 έχει ως σκοπό να μας παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι άνθρωποι όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με ανθρώπους που ενδεχομένως να λένε ψέμματα. Πώς μπορεί κάποιος να καταλάβει άραγε αν ο άλλος λέει ψέμματα; Και τελικά  κερδίζει ο ψεύτης ή αυτούς που χρησιμοποίησε την αλήθεια με διαφορετικό τρόπο;

Το παιχνίδι το οποίο θυμίζει το αγαπημένο “Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο” σίγουρα θα μας απασχολήσει και θα μας συστήσει σε νέους χαρακτήρες!

Tσέκαρε και αυτά: