Βασίλης Ζούλιας

Βασίλης Ζούλιας instagram : Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας που έχει καταφέρει να απασχολήσει κατά καιρούς με τις εξαιρετικές δημιουργίες του, είναι πολύ ενεργός στα Social media και επιλέγει πολύ συχνά να κάνει αναρτήσεις οι οποίες αφορούν τα ρούχα του αλλά και με διάφορα μηνύματα γύρω από θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός σχεδιαστής είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές για τη ζωή του και για όλα όσα του έχουν συμβεί ενώ έχει συγκλονίσει με την περιπέτεια που έχει περάσει αφού ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ. Όμως, κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του νικητή από αυτή την κατάσταση και απέδειξε σε όλους πώς όταν κάτι το θέλουμε πραγματικά, μπορεί να συμβεί! Απλά θέλει κόπο και προσπάθεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Ο Βασίλης Ζούλιας είναι πολύ ενεργός στο Instagram και στον λογαριασμό του βλέπουμε διάφορες στιγμές της ζωής του, φίλες και φίλους, τον ίδιο να ποζάρει με τα μοντέλα του, τις δημιουργίες του αλλά και προβληματισμούς που αφορούν τις καταστάσεις που προκαλούν αποτροπιασμό στην κοινωνία.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του αφορούσε το μεγάλο σκάνδαλο με τον οίκο Balenciaga και την καμπάνια με τα μικρά παιδιά που κρατούσαν τα BDSM αρκουδάκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Βασίλης Ζούλιας instagram – Oι αναρτήσεις όμως που κλέβουν την παράσταση είναι αυτές με τις δημιουργίες του! Δημιουργίες που αντικατοπτρίζουν μια άλλη εποχή όπου οι γυναίκες ήθελαν να φαίνονται δυναμικές και παράλληλα θηλυκές. Κάτι το οποίο θέλουν και σήμερα αλλά με μια πιο σύγχρονη ματιά. Και ο σχεδιαστής ξέρει πολύ καλά πως να “ζωντανέψει” μέσα από τα ρούχα του αυτό που θέλουν οι γυναίκες.

Οι δημιουργίες του έχουν φορεθεί από γυναίκες όλων των ηλικιών ενώ και σταρ του Χόλιγουντ έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα piece by Zoulias.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

O κόσμος της ελληνικής μόδας εκτιμά πολύ τη δουλειά του, όπως και ο κόσμος του εξωτερικού!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Ποιοι πέρασαν από τα εργομετρικά τεστ

Ρεβεγιόν : Πώς να διακοσμήσεις το τραπέζι