Victoria Beckham

Η Victoria Beckham είναι μια γυναίκα η οποία θέλει πάντα να φαίνεται το σώμα της καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο! Για αυτό το λόγο επιλέγει να κάνει καθημερινά γυμναστική!

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος του συγκροτήματος “Spice Girls” φαίνεται πως έχει “gym buddy” και δεν είναι άλλη από την 12χρονη κόρη της, Harper!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Dail Mail, βλέποθμε τον personal trainer Bobby Rich να “γυμνάζει” τα δυο κορίτσια διαδικτυακά και κάνουν τις ασκήσεις τους για να δυναμώσουν το σώμα τους.

Η 49χρονη μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο instagram και βλέπουμε την κόρη της να βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του γυμναστηρίου και να γυμνάζει τα χέρια της με τη χρήση ιμάντα ενώ η ίδια επιλέγει να γυμνάσει την πλάτη της.

 

Η κόρη της Victoria Beckham προσπαθεί να ακολουθεί το healthy lifestyle της μαμάς της και παράλληλα θέλει να ασχολείται περισσότερο με τη fashion εικόνα της γιατί της αρέσει πολύ το στιλ που έχει η γυναίκα που θαυμάζει!

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που είχε η ομάδα του μπαμπά της, David Beckham, ο φακός την απαθανάτισε να κρατά μια τσάντα 2.200 λιρών ενώ φωτογραφήθηκε με πολλούς celebrities.

Τσέκαρε και αυτά: