Megan Fox

H Megan Fox αποφάσισε να ξεδιπλώσει ένα ακόμη ταλέντο της και αυτή τη φορά επέλεξε να γράψει ένα βιβλίο το οποίο γέμισε με ποιήματα τα οποία αναφέρονται στους ανυπόφορους άνδρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η κυκλοφορία των ποιημάτων αναμένεται να γίνει στις 7 Νοεμβρίου και ο εκδότης της αναφέρει πως πρόκειται για μια συλλογή ποιημάτων που θεωρείται σκοτεινή και σπαραξικάρδια.

Περισσότερα από 80 ποιήματα υπάρχουν στο βιβλίο και μέσω αυτών γίνεται μια εξερεύνηση στους τρόπους με τους οποίους αλλάζει κάποιος για να μπορέσει να ταιριάξει με κάποιον άνθρωπο που συζεί μαζί του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

“Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν ως μια προσπάθεια να αφαιρέσω την αρρώστια που, λόγω της σιωπής μου, είχε ριζώσει μέσα μου. Πέρασα όλη τη ζωή μου φυλάγοντας τα μυστικά αντρών, το σώμα μου πονάει από το ότι κουβαλούσα το βάρος των αμαρτιών τους. Μέσα σ’ αυτές τις σελίδες ζει η ελευθερία μου κι ελπίζω τα λόγια μου να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ελευθερία τους και την ταυτότητά τους με το να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για να φωτίσουν αυτό που είχε θαφτεί, αλλά όχι ξεχαστεί, μέσα στη σκοτεινιά”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Megan Fox.

Tσέκαρε και αυτά: