Βίντεο TikTok

Πολλά είναι τα βίντεο TikTok τα οποία γίνονται viral καθημερινά διότι είναι περίεργα, αστεία ή τρομακτικά! Και αυτή τη φορά, είδαμε ένα βίντεο το οποίο είναι ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς!

Ένας άνδρας από τη Μαλαισία εγκλωβίστηκε μέσα σε μια νεροτσουλήθρα και κατέγραψε τις στιγμές αγωνίας που πέρασε διότι ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Τζάμι μπήκε στη νεροτσουλήθρα και ήταν τρομοκρατημένος! Περίμενε να ανοίξει την καταπακτή για να ξεκινήσει να… τσουλάει! Όμως, κόλλησε στο σημείο όπου δημιουργείται ένα χώρισμα και δεν μπορούσε να πάρει φόρα για να συνεχίσει η διαδρομή!

Αφού ξεκόλλησε την πρώτη φορά, συνέχισε ελάχιστα και ξανακόλλησε! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φωνάξει για βοήθεια και να προσπαθήσει να συρθεί για να βρει μια έξοδο!

@jamii.talib 1st dengan last la aku main benda alah ni ! sangkut mad 😂 TRAUMATIZE 😂 #escapepark #outdooractivities #escapeparkpenang #superlooperescapepark ♬ original sound – Jami R one

Ευτυχώς, ένας υπάλληλος κατάφερε να ανοίξει τη νεροτσουλήθρα και να απεγκλωβίστηκε!

Το συγκεκριμένο βίντεο TikTok έχει περισσότερα από 70 εκατομμύρια views στο γνωστό μέσο και πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κλειστοφοβία τους όταν το είδαν!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Penang Escape Theme Park που βρίσκεται στην περιφέρεια Πενάνγκ της Μαλαισίας!

Μη μας συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ!

Τσέκαρε και αυτά: