Good Job Nicky

In love είναι ο γνωστός καλλιτέχνης,Good Job Nicky, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα, αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σχέση του και είπε πως δε θέλει να μιλάει για αυτή διότι δε θέλει να του τη… ματιάσουν!

“Δε με αγχώνει όταν με ρωτάνε αν είμαι ερωτευμένος ή σε σχέση αλλά, για το καλό της δε θέλω να αναφέρομαι σε αυτή. Μη μου τη ματιάσουν”.

Ο Good Job Nicky αναφέρθηκε και στο βαρύ επίθετο που “κουβαλά” και για το γεγονός πως έχει επιλέξει ένα άλλο όνομα για τη δική του καλλιτεχνική πορεία, λέγοντας:

“Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του. Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δυο επίθετα με μεγάλη βαρύτητα και εγώ εδώ και 2-3 χρόνια χαράζω τον δικό μου διαφορετικό δρόμο”. 

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση κάνοντας ένα πολύ γλυκό σχόλιο!

“Βεβαίως και έχω δει τη μητέρα μου στην εκπομπή. Το ότι επέστρεψε μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι είναι κάτι που το αγαπά και για μένα αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Όπως είναι στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι η μάνα μου”.

Tσέκαρε και αυτά: