Βιντεοπαιχνίδια

Ο χειμώνας είναι μια εποχή κατά την οποία “επιβάλλεται” να παίξουμε βιντεοπαιχνίδια και οι εταιρείες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα trailer για τις νέες εκδόσεις.

Η ομάδα ανάπτυξης Firaxis Games και η 2Κ Games κυκλοφόρησαν το νέο trailer για το παιχνίδι«Marvel’s Midnight Suns» που θα είναι διαθέσιμο για κονσόλες και PC σε λίγες μέρες.

Οι ήρωες που “πρωταγωνιστούν” σε ένα από τα πολυαναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια είναι “πρόσωπα” της Marvel, και αυτό που θεωρείται βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι οι μάχες. Κάτι το οποίο φαίνεται και στο trailer!

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο τoυ Hunter ο οποίος είναι ένας ήρωας που επιστρέφει από τον αιώνιο ύπνο στη ζωή και είναι έτοιμος να αναλάβει την ηγεσία των Midnight Suns.

H oμάδα απαρτίζεται από ήρωες των Χ-men, των Avengers, και άλλων και αναγκάζονται να ενωθούν για να καταρρίψουν τη μητέρα των δαιμόνων Λίλιθ αλλά και τον Hunter.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το βιντοπαιχνίδι  «Marvel’s Midnight Suns» αναμένεται να είναι ένα από τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα για τους gamers καθώς θα κυκλοφορήσεις στις 2 Δεκεμβρίου για PS 5, Xbox Series X|S και PC και αναμένεται η ανακοίνωση για τις άλλες κονσόλες.
Τσέκαρε και αυτά :

The Crown : Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Λονδίνο : Η εμφάνιση του Capaldi σε σταθμό τρένου