Λονδίνο

Το Λονδίνο όπως και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, επιλέγουν πασίγνωστοι καλλιτέχνες για να διαφημίσουν τα νέα τους τραγούδια! Αλλά επιλέγουν πολύ “ανθρώπινους τρόπους” για να παρουσιάσουν τα projects τους και θα ήταν τέλειο αν βλέπαμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Lewis Capaldi είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει μεγάλο break through με τα τραγούδια του και η φωνή του είναι απλά μοναδική! Είναι ένας πολύ κουλ τύπος και κάνει πράγματα τα οποία θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει ως αντισυμβατικά.

Ο καλλιτέχνης ακόλουθησε το παράδειγμα των U2, του James Blunt, της Miley Cyrus και άλλων και έδωσε μια ξαφνική, μίνι παράσταση στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνο St.Pancras, στο Κing Cross και ο κόσμος έπαθε σοκ!

Στον συγκεκριμένο σιδηροδρομικό σταθμό, πέρα από τα πολλά καταστήματα που διαθέτει, έχει και διάσπαρτα πιάνο στα οποία μπορεί να καθίσει κάποιος και να παίξει τις αγαπημένες του μελωδίες. Αυτό έκανε και ο καλλιτέχνες.

Οι πολίτες που βρέθηκαν στο σταθμό στο Λονδίνο ,είχαν την ευκαιρία να ακούσουν δωρεάν και live τον καλλιτέχνη να τραγουδά το νέο του τραγούδι

Τσέκαρε τον :

@officialukcharts Lewis Capaldi surprises commuters at London’s St Pancras International with an inpromptu performance of his brand-new single #Pointless 😱😍 @Lewis Capaldi’s second single from his #BrokenByDesireToBeHeavenlySent album is released December 2, and was co-written with Ed Sheeean (@edsheeran) ❤️ Could it be a contender for this year’s Christmas Number 1? 👀🎄 #LewisCapaldi ♬ original sound – Official Charts

O καλλιτέχνης είπε το τραγούδι του και έπειτα αποχώρησε!

Τσέκαρε και αυτά:

Έμιλι Ραταϊκόφσκι : Οι φωτογραφίες με τον Πιτ Ντέιβιντσον

The Crown : Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ