Βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες είναι ένα κομμάτι του προσώπου μας το οποίο επιλέγουμε πολλές φορές να αναδείξουμε διότι όταν είναι βαμμένες φαινόμαστε περιποιημένες ακόμη και αν δεν έχουμε κάνει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, Selena Gomez έχει δημιουργήσει το δικό της brand καλλυντικών το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και μέσω του TikTok δείχνει πολλά looks τα οποία δίνουν έμπνευση στους followers της.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια του “Κill them with kindness” επέλεξε να δείξει ένα μικρό κόλπο το οποίο κάνει με τις βλεφαρίδες της για να είναι πιο έντονες και θυμίζει κάτι από το παρελθόν.

Η Selena εφαρμόζει μάσκαρα στο πάνω μέρος των βλεφαρίδων και έπειτα, με ένα τσιμπιδάκι βάζει λίγο προϊόν στην άκρη του και με απαλές κινήσεις το απλώνει στο κάτω μέρος και δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy – Patsy Cline

Το κόλπο που εφαρμόζει η τραγουδίστρια θυμίζει μια περασμένη δεκαετία όπου γνωστά μοντέλα ήθελαν να αναδείξουν τα μάτια τους δίνοντας ένα pop στοιχείο το οποίο επαναφερει το όμορφο αυτό κορίτσι.

Είναι ένα κόλπο το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις και να κάνεις κατά διαφορετικό!

Τσέκαρε και αυτά: