Βραβεία Emmy

Tα βραβεία Emmy είναι ένας απίστευτη τους μεγάλους θεσμούς που όλοι περιμένουν να δουν καθώς βραβεύονται κάθε χρόνο αγαπημένες σειρές και ηθοποιοί που έχουν απασχολήσει! Ωστόσο, θα υπάρξει αναβολή στην 75η τελετή απονομής λόγω της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η λαμπερή τελετή ήταν να πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, όμως δεν καθίσταται δυνατό να πραγματοποιηθεί λόγω της κατάστασης που επικρατεί!

Ακόμη δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία διότι κανείς δεν γνωρίζει πότε θα σταματήσει η απεργία που έχει κηρύξει το Σωματείο των Ηθοποιών (SAG-AFTRA) και η Ένωση Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA). Όλοι θέλουν να καταλήξουν σε συμφωνία με τη Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και γίνονται πολλές συζητήσεις.

Είναι η πρώτη φορά που τα βραβεία Emmy αναβάλλονται τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Το 2001 είχαν αναβληθεί λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης της 11 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς.

Οι μεγάλες κινητοποιήσεις στο Χόλιγουντ από του ηθοποιούς και τους σεναριογράφους, έχει προκαλέσει και αναβολή γυρισμάτων σε ταινίες και σειρές και τα deadlines παράδοσης έχουν αρχίσει να αλλάζουν αφού δεν υπάρχει υλικό για να μπορέσουν να προβάλλουν οι πλατφόρμες!

Τσέκαρε και αυτά: