Γυμναστική

Η γυμναστική είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκτονωθούμε, να μπορέσουμε να κάνουμε καλό στο σώμα μας και παράλληλα να του δώσουμε μια δυνατή δομή για να είμαστε γεροί και να αντιμετωπίζουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πριν τις ασκήσεις που καλείσαι να κάνεις στο γυμναστήριο ή στο personal που έχεις κανονίσει, μπορείς να πιεις ένα pre-workout ρόφημα το οποίο θα σου δώσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καύσεις που θέλεις να γίνουν!

Τι θα χρειαστείς 

  • 4 λεμόνια
  • 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ
  • 3 βρασμένα παντζάρια
@stephx.co

#beetshots Consistancy is Key ! #preworkout #stamina #energydrink

♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] [Extended] – Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

Πάμε στην παρασκευή

  • Ρίχνεις τα δικά σου σε έναν αποχυμωτή για να βγάλεις τους χυμούς τους! Αν δεν έχεις αποχυμωτή, μπορείς να τα ρίξεις στο μπλέντερ και να αραιώσεις με λίγο νερό!
  • Μοιράζεις το μείγμα σου σε μικρά μπουκαλάκια τα οποία χωρούν μικρή ποσότητα για να μπορείς να πίνεις το ρόφημα σαν σφηνάκι!

To συγκεκριμένο ρόφημα είναι ιδανικό για να το πιεις προτού ξεκινήσεις να κάνεις γυμναστική γιατί θα σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι! Φρόντισε, μόνο, να μην έχεις κάποια αλλεργία σε κάποιο από τα υλικά και να το πιεις μισή ώρα προτού ξεκινήσεις για να μην πιέσεις το στομάχι σου!