Βρετανία

Μέλος της φρουράς του βασιλιά στη Βρετανία κατάφερε να συγκινήσει όλο το διαδίκτυο καθώς έσπασε το πρωτόκολλο για να φωτογραφηθεί κοντά σε ένα αγόρι με σύνδρομο Down!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο βίντεο του Μike van Erp, μπορεί κανείς να δει τη στιγμή που ένα νεαρό παιδί θέλει να φωτογραφηθεί δίπλα στον φρουρό αλλά πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένη απόσταση διότι απαγορεύεται να βρίσκονται πολύ κοντά οι απλοί πολίτες στους φρουρούς διότι μπορεί να τους ενοχλήσουν ή να τους αποσπάσουν την προσοχή!

Η δουλειά της φρουράς του βασιλιά είναι να στέκονται ακίνητοι έξω από τις βασιλικές κατοικίες και να μην κουνιούνται! Όμως, ένας φρουρός θεώρησε σωστό να πλησιάσει κοντά στο αγόρι που ήθελε πολύ να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο καλόκαρδος φρουρός πλησίασε το αγόρι που ήθελε να φωτογραφηθεί και η χαρά του ήταν μεγάλη! Και το βίντεο έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral τόσο στη Βρετανία, όσο και στον υπόλιπο κόσμο!

Το συγκεκριμένο βίντεο έρχεται μετά από πολλές αναφορές και ντοκουμέντα που δείχνουν τη βασιλική φρουρά να φέρεται άσχημα σε κόσμο που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους ή να αγγίξει το καπέλο τους!

Τσέκαρε και αυτά: