Σταυρούλα Χρυσαειδή

H Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μια από τις παίκτριες του Survivor που θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε διαρκώς στα αγωνίσματα του Αγίου Δομίνικου και θεωρείται από τις καλύτερες παίκτριες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αφού τελείωσε το Survivor All Star, η αθλήτρια επέλεξε να κάνει διακοπές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας και βρήκε λίγο χρόνο για να παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό “You” όπου μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη για τον χωρισμό της από τον επίσης αθλητή Παναγιώτη Τριβυζά, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για τρεις μήνες.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκάλυψε πως το τέλος του γάμου της σημειώθηκε για ένα σοβαρό λόγο!

“Κάποιες φορές η ζωή στα φέρνει με τρόπο που δεν το περιμένεις, σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Εν τέλει καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα και δεν έχουμε τα ίδια “θέλω”. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο”. 

Στη συνέχεια της συνέντευξης της, ρωτήθηκε για το γεγονός πως έπρεπε να παντρευτεί για να καταλάβει κάποια πράγματα και απάντησε:

“Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πολύ συχνά. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ίσως να μην το έκανα, επειδή ξέρω ότι κι εκείνος δεν ήθελε να παντρευτεί και μετά να χωρίσει. Αλλά βγαίνοντας από το Survivor ήμουν στα χαμένα -αυτό μπορούν να το καταλάβουν μόνο οι υπόλοιποι παίκτες, που το έχουν βιώσει. Από εκεί που ήμουν κλεισμένη σε ένα μέρος, και πήγα να πάρω μία ανάσα, αμέσως μετά έπεσα κατευθείαν σε προετοιμασίες και πιέστηκα ξανά με κάποια πράγματα. Δεν είχα το χρόνο ούτε να σκεφτώ τι θέλω, και αυτό φάνηκε μετά από λίγο διάστημα, όταν άρχισα να ηρεμώ και καθάρισε το μυαλό μου”. 

Τσέκαρε και αυτά: