Βρισηίδα Ανδριώτου

H Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για το εξώδικο που έστειλε στην πρώην φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και εξήγησε τους λόγους πίσω από αυτό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ξεκίνησε λέγοντας:

«Πρώτα στέλνεις εξώδικο, δεν μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, χωρίς εξώδικο. Εγώ έστειλα εξώδικο, δεν έκανα ασφαλιστικά μέτρα. Δεν έχω βγει να μιλήσω πουθενά. Ήθελα πρώτα να σταλθεί το εξώδικο, δεν επιζητώ τη δημοσιότητα πάνω σε αυτό.

Το έκανα για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η άλλη πλευρά για αυτό έστειλα το εξώδικο. Τα ψέματα είναι πάρα πολύ άσχημα να λέγονται δημόσια, όταν είναι κάτι που δεν ισχύει γιατί επηρεάζουν τις ζωές των άλλων».

Η Instagrammer συμπλήρωσε πως: «Οπότε επειδή εγώ το έχω ζήσει, να έχουν πει ψέματα για εμένα και να μην έχω κάνει κάτι και να με σταυρώνουν αδίκως… Πλέον επειδή έχω φτάσει 27 ετών και φτιάχνω μια ζωή με τον Σπύρο σε μια σωστή, καλή οικογένεια και όλα αυτά επηρεάζουν και τη δουλειά μου.

Δεν γίνεται να λέγονται ψέματα δημόσια χωρίς συνέπειες. Οπότε πλέον η μόνη λύση για να προστατεύσω τον εαυτό μου είναι να τα εξώδικα».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, κατέληξε:

«Κουράστηκα να βγαίνω συνέχεια και να είμαι σε θέση άμυνας. Σε καμία μου συνέντευξη δεν έχω κάνει επίθεση σε κανέναν, ποτέ δεν έχω κάνει κακή δήλωση για κανέναν, δεν έχω σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν».

Τσέκαρε και αυτά:

Μπάνιο: Έξι αντικείμενα που δεν πρέπει να έχουμε εκεί

Δέρμα: Skincare influencer αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε