Υδροχόος Φεβρουάριος

Υδροχόος Φεβρουάριος: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια που ο μήνας αυτός που διανύουμε θα σας βάλει για τα καλά στο πνεύμα των επόμενων χρόνων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Υδροχόος Φεβρουάριος του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσει τη χαρά και την ικανοποίηση για αποφάσεις που θα πάρετε, ενώ τεράστια επιτυχία σας υπόσχονται οι τελευταίες ημέρες του μήνα. Μέσα στο μήνα είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία νέα γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος που θα σας αλλάξει και θα σας αναζωογονήσει όσο καμία άλλη μέχρι τώρα. Θέματα σπουδών και ταξιδίων στο εξωτερικό ευνοούνται σημαντικά.

Στόχοι και οράματα ευνοούνται για την επίτευξή τους, ενώ το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ξεπεράσετε όλες αυτές τις αντιξοότητες που είχατε στο παρελθόν. Μία περίοδος που θα πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας και να αποφύγετε τις σπατάλες.

Ο Υδροχόος Φεβρουάριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία περίοδο που θα περάσετε πολύ όμορφα. Θα δοξαστείτε και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Τρομερή τύχη προς τα τέλη του μήνα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον ερωτικό τομέα. Μεγάλες επιτυχίες έρχονται στην εργασία σας.

Το πρόβλημα είναι πως θα υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σπίτι, ενώ και ο ανταγωνισμός που θα βιώσετε μέσα στην εργασία σας, θα σας αναστατώνουν και θα σας ξενερώνουν.

Ο Υδροχόος Φεβρουάριος του τρίτου δεκαημέρου αναμένεται να έχει μία περίοδο απλότητας και έντονης δημιουργικότητας. Στις 10 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη έρχονται νέα ξεκινήματα και οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και ραγδαίες. Επαγγελματικά θα είστε τρομερά ευνοημένοι, ενώ θα έχετε και αναγνώριση.

Μία σημαντική οικονομική βοήθεια έρχεται για εσάς. Φαίνεται πως εσείς θα έχετε μπροστά σας μία τρομερή τύχη έτσι ώστε να λύσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Λύνετε θέματα ακόμα και με χρήματα τρίτων ανθρώπων και γενικά λυτρώνεστε από τα προβλήματα.

Τσέκαρε κι αυτά: