YouTube

Το Youtube είναι μια πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιούν πολλοί content creators για να προωθήσουν το περιεχόμενο που δημιουργούν και μέσω αυτού καταφέρνουν να κερδίσουν χρήματα και αναγνωρισιμότητα.

  ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένα από τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούσαν πολύ συχνά για να “προλογίσουν” το υλικό τους ήταν τα stories που είχε εισάγει η πλατφόρμα πριν από καιρό αλλά έφταε η στιγμή που καταργούνται!

Η Google αποφάσισε να καταργήσει τα stories από τις 26 Μαΐου και δε θα μπορεί κανείς να ανεβάσει story.

Αν κάποιος έχει αναρτήσει ήδη ένα story στο Youtube δε θα “σβήσει”, και όταν θα λήξει θα εξαφανιστεί όπως συνέβαινε ούτως ή άλλως!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσει κανείς περιεχόμενο στην πλατφόρμα και να κάνει ζωντανές μεταδόσεις. Καλεί τον κόσμο να δώσει σημασία στις βασικές λειτουργίες και ανακοινώνει πως δε θα υπάρχουν πια τα stories.

To 2017 ήταν η χρονιά που η πλατφόρμα εισήγαγε τα stories και οι δημιουργοί περιεχομένου τα χρησιμοποιούσαν για να δείξουν στον κόσμο ένα μικρό preview από το περιεχόμενο που ετοιμάζουν. Πλέον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα και σίγουρα θα ανακαλύψουν νέες επιλογές.

Τσέκαρε και αυτά: