Barbie

Μια από τις νέες ταινίες που θα δούμε το φετινό καλοκαίρι στους κινηματογράφους, είναι η “Barbie” και λίγες εβδομάδες προτού κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη, η Warner brοs αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο trailer μέσα από το οποίο αποκαλύπτονται νέες σκηνές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Margot Robbie και o Ryan Gosling αφήνουν την Μπαρμπιλαντ και βγαίνουν στον πραγματικό κόσμο όπου θα αντικρίσουν την σκληρή πραγματικότητα! Δεν είναι όλα ροζ και κάποιες καταστάσεις είναι επικίνδυνες.

H Barbie ζει στον μαγικό της κόσμο μαζί με τις φίλες της και βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα πραγματικότητα αφού θα βιώσει κάποια αλλαγές στο σώμα της και γενικότερα στη ζωή της, οι οποίες θα την κάνουν να αναζητήσει λύσεις. Και ξαφνικά θα βρεθεί στον αληθινό κόσμο.

Στο νέο trailer της ταινίας, θα δούμε τους δυο πρωταγωνιστές να προσπαθούν να βρουν λύσεις στον πραγματικό κόσμο και θα βρεθούν αντιμέτωποι με ανθρώπους οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τους βάλουν σε ένα “κουτί”.

Η ταινία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ακόμη το σκεπτικό πίσω από το σενάριο! Ωστόσο, φαίνεται πως θα έχει πλάκα!

Tσέκαρε και αυτά: