Youtube

Οι διαφημίσεις στο Youtube μας εκνευρίζουν! Είναι γεγονός και δε θα κρυφτούμε! Και πολλοί από τους χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα γνωστό σε όλους ad blocker tο οποίο σταματά τις διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο μέσο έχουν κάνει για πολύ καιρό τα “στραβά μάτια” και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση καθώς θέλουν να πάψουν τη χρήση του ad blocker.

Σύμφωνα με το BleepingComputer, υπάρχουν χρήστες που ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης screenshots όπου σε αυτά φαίνεται να τους προειδοποιεί το YouTube πως θα μπλοκαριστεί ο player μετά από 3 βίντεεο αν συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή!

Οι διαφημίσεις που βλέπεις στα βίντεο είναι ο τρόπος για να μπορούν τα κανάλια να πληρώνονται και για αυτό το λόγο τις βλέπεις παντού! Με τη χρήση του ad blocker kαθιστάται αδύνατος ο τρόπος πληρωμής και είναι η χρήση του κρίνετα “παράνομη”.

Η νέα τακτική του μέσω είναι ένα πείραμα το οποίο ξεκίνησε σε παγκόσμιο επίπεδο και μέχρι στιγμής αφορά μικρό αριθμό χρηστών.

Επομένως, το γνωστό μέσο θέλει να κάνει τον κόσμο να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον blocker και τους ενθαρρύνει να μεταβούν στην premium υπηρεσία!

Τσέκαρε και αυτά: