Ιωάννα Τούνη

Δε φάνηκε να ενθουσιάζεται για πολύ η Ιωάννα Τούνη όταν μπήκε σε όχημα της Tesla κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μόντε Κάρλο όπου πήγε με την κολλητή της και νονά του παιδιού της, Στέλλα Πάσσαρη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι δυο κολλητές πήγαν στη γνωστή πόλη του Μονακό με το μωρό της instagrammer για να περάσουν κάποιες μέρες μαζί και για να μπορέσουν να βρεθούν στο ξενοδοχείο τους πήραν έναν οδηγό ο οποίος είχε ένα από τα αυτοκίνητα που δημιουργεί η Tesla.

Η κολλητή της Τούνη φάνηκε να ενθουσιάζεται με το όχημα αλλά η Ιωάννα δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται και τόσο με το εσωτερικό του ενώ έκανε το χατίρι στη φίλη της να αναρτήσει ένα story όπου δείχνει το εσωτερικό του.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην πόλη του Μονακό και αποκάλυψε πως “τα Yaris είναι παράνομα” στους δρόμους και πως κυκλοφορούν μόνο ακριβά οχήματα γνωστών εταιρειών όπως είναι της Lamborgini, της Ferrari, και άλλων γνωστών εταιρειών που διαθέτουν ακριβά αυτοκίνητα.

Το Μόντε Κάρλο είναι μια πόλη η οποία θεωρείται πολύ… πλούσια με δεκάδες επιχειρηματίες να κάνουν τα ραντεβού τους και να κλείνουν μεγάλες συμφωνίες στα γνωστά μαγαζιά!

Τσέκαρε και αυτά: