Kendall Jenner

Η Kendall Jenner έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σούπερ models των τελευταίων ετών και κάθε φορά που ανεβαίνει στην πασαρέλα εντυπωσιάζει με μακριά πόδια της και το έντονο περπάτημα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το μοντέλο και μικρή αδερφή της Kim Kardashian αγαπά τους εξωτικούς προορισμούς και τη βουτιά στην πισίνα! Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει στους followers της πως έχει αδυναμία στα μικροσκοπικά μαγιό τα οποία καλύπτουν τα απολύτως απαραίτητα!

Τα τελευταία χρόνια τα μπικίνι χάνουν όλο και περισσότερο ύφασμα και οι εταιρείες δίνουν μεγάλη σημασία στα patters και στηρίζουν την ελευθερία του σώματος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η Kendall Jenner επιλέγει πολύ συχνά να φορά μαγιό τα οποία είναι πολύ μικρούτσικα για να μπορεί να καλύψει τα σημεία για να ανεβάσει φωτογραφίες και να μην τις “ρίξει” το Instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

To μοντέλο όπως και οι αδερφές της, αγαπά πολύ τα μαγιό και τις εξορμήσεις και πάντα στη βαλίτσα της φροντίζει να έχει items τα οποία θα τη συνοδεύσουν στις διακοπές της!

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να αναδείξεις τον σέξι εαυτό σου στην παραλία, τσέκαρε τα μικροσκοπικά μαγιό που υπάρχουν στο εμπόριο και φόρεσε τα!

Tσέκαρε και αυτά: