Zendaya

Η Zendaya είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός η οποία έχει παίξει σε αγαπημένες ταινίες όπως είναι το “Spiderman” ενώ κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στη σειρά “Euphoria” .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H ηθοποιός έζησε μια σχετικά ντροπιαστική στιγμή στην Ρώμη, το Σάββατο 10/6, καθώς “έφαγε πόρτα” σε ένα γνωστό εστιατόριο διότι δεν ήταν ντυμένη σωστά.

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του “Euphoria” φορούσε ένα στράπλες μαύρο top και ένα cargo παντελόνι σε μπεζ τόνο, όταν εμφανίστηκε στο εστιατόριο Terrazza Borromini το οποίπ από ότι φαίνεται έχει dress code καθώς οι πελάτες φορούν outfits τα οποία θεωρούνται “smart casual”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zendaya fanpage (@flashdaya_)

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Zendaya είχε κάνει κράτηση αλλά παρόλα αυτά δεν έγινε δεκτή στο μαγαζί καθώς το ντύσιμο της δεν ήταν αυτό που έπρεπε.

H ηθοποιός μαζί με την παρέα της έφυγαν από το μαγαζί και δείπνησαν σε μια κοντινή πιτσαρία ενώ δεν έδωσαν μεγαλύτερη έκταση στο συμβάν.

Το ντύσιμο της σχολιάστηκε πολύ θετικά στα social media και ο κόσμος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί συνέβη κάτι τέτοιο! Ωστόσο, οι Ιταλοί δε χαρίζονται όταν μιλάμε για “στιλ” και οι κανόνες ισχύουν για όλους!

Τσέκαρε και αυτά: