Zendaya

Tη γνωστή ηθοποιό, Zendaya, επέλεξε ο οίκος Louis Vuitton ως το “πρόσωπο” της νέας του καμπάνιας για την εμβληματική τσάντα “Capucines” και οι εικόνες που κάνουν το γύρο τπυ διαδικτύου είναι εντυπωσιακές.

Οι Mert Alas και Marcus Piggott φωτογράφισαν τη νεαρή ηθοποιό με φόντο τη θάλασσα της Κυανής Ακτής και οι εικόνες κόβουν πραγματικά την ανάσα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός μιλώντας στη Vogue δήλωσε πως η τσάντα την οποία δημιούργησε ο Νικόλα Γκεσκιέρ το 2013 είναι εκπληκτικά ανθεκτική και πολύ καλά φτιαγμένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

“Όταν αγοράζω κάτι, θέλω να μου κρατήσει πολύ. Δεν είμαι πάντα προσεκτική με τις τσάντες, μπορεί να τις “πετάω”… θέλω να την χρησιμοποιώ πραγματικά και να ξέρω ότι είναι ανθεκτική” , δήλωσε. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Η τσάντα πήρε το όνομα της από τον δρόμο Rue Neuve-des-Capucines που βρίσκετα στο Παρίσι και εκεί ο οίκος είχε ανοίξει το πρώτο του κατάστημα το 1854. Έχει δημιουργηθεί από  δέρμα Taurillon και φέρει το περίφημο έμβλημα του οίκου.

Ο γαλλικός οίκος επέλεξε τη Zendaya ως το νέο του πρόσωπο καθώς είναι μια από τις πιο hot fυσιογνωμίες του Χόλυγουντ και η Gen Z γενιά της έχει ιδιαίτερη αδυναμία!

Tσέκαρε και αυτά: