Marvel

H Marvel ετοιμάζεται να κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον και οι συζητήσεις που γίνονται με πολλούς ηθοποιούς αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο σίγουρα θα προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ηθοποιός Αντάμ Ντράιβερ βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο reboot της ταινίας Fantastic Four και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια επιτυχημένη συνεργασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Driver (@adamdriveroffical)

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν να αναλαμβάνει τον ρόλο του Mr. Fantastic ή του Doctor Doom και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Τα Marvel Studios βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ηθοποιό και παρόλο που υπάρχουν καθυστερήσεις, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2024 και ο σκηνοθέτης Ματ Σάκμαν είναι αυτός που φέρεται να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Τζος Φρίντμαν.

Οι ταινίες της γνωστής εταιρείας έχουν καταφέρει να σαρώσουν σε παγκόσμιο επίπεδο και μέσα στο 2023 και το 2024 θα δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα αφού έχουν ήδη ολοκληρωθεί κάποια projects.

Οι Fantastic Four είναι ένα brand το οποίο έχει αγαπήσει ο κόσμος και στη νέα ταινία θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές που αφορούν στο καστ αλλά και στο κομμάτι της ιστορίας!

Τσέκαρε και αυτά: