Ζέτα Θεοδωροπούλου

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και είναι ένα πρόσωπο που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών στο My Style Rocks έχοντας ήδη επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι μία γυναίκα που δηλώνει αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και στόχος της είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MY STYLE ROCKS

Από μικρή της άρεσε η μόδα όπως επίσης και να βγάζει φωτογραφίες κι αυτός ήταν ένας παραπάνω λόγος που την έκανε να ασχοληθεί στην πορεία επαγγελματικά με το Instagram!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έχει δηλώσει πως περνάει τέλεια στο My Style Rocks και πραγματικά το απολαμβάνει, καθώς είχει δώσει όλο το είναι της στην οικογένεια και έτσι είχε κλειστεί στο καβούκι της τα τελευταία εννέα χρόνια.

Λόγω του επαγγέλματος του συζύγου της έχει ζήσει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και αυτό συνετέλεσε στη διαμόρφωση του στυλ της. Της αρέσει όταν ταξιδεύει να υιοθετεί το τοπικό στυλ, και βεβαίως να φωτογραφίζεται για να κάνει τις δικές της στιλιστικές προτάσεις. Χαρακτηρίζει το καθημερινό της στυλ «στυλ ντίβας…».

 

. Όσον αφορά την ημερομηνία της γέννησής της είναι 16 Νοεμβρίου του 1985 και είναι 38 ετών. Η αγάπη της για τα από μικρή ηλικία την έκανε να σπουδάσει σε ιδιωτική παιδαγωγική σχολή, επάγγελμα το οποίο εξάσκησε στη συνέχεια.
Είναι μια ήρεμη δύναμη που πάντα προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Θεωρεί ότι είναι πολύ παρορμητική και συχνά λέει πράγματα χωρίς να τα έχει επεξεργαστεί, ξεροκέφαλη αλλά και ευαίσθητη. Έρχεται για να αναδείξει το ήθος της και να φορέσει το στέμμα της νικήτριας!

«Είμαι καταπληκτική μαγείρισσα και η σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο» έχει αποκαλύψει η ίδια για τον εαυτό της.

ΤΣΕΚΑΡΕ ΚΙ ΑΥΤΑ: