ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις πολλές με το ταίρι σας για ανούσια πράγματα θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Άλλες φορές δεν θα υπάρχει καμία συνεννόηση και άλλες θα νιώθετε δικαίως πως είστε στο πλευρό αυτού του ανθρώπου. Θα σας προτείναμε να μην γίνει καμία κουβέντα και να βγείτε να χαρείτε ο ένας στον άλλον σε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Μοναδικές στιγμές θα ζήσετε το Σαββατοκύριακο. Οι δεσμευμένοι θα έχουν πανέμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα είναι μία κρύο μία ζέστη. Το άτομο που άλλωστε πολιορκείτε είναι τρομερά δύσκολο και επειδή στην αρχή ήσασταν αρκετά ασταθείς θα πρέπει να παλέψετε ακόμα πιο σκληρά για να τα καταφέρετε. Μην ξεχνάτε καιροφυλαχτούν και οι μνηστήρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρα πολλές υποχρεώσεις έχετε ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο όπου τρέχετε να προλάβετε ότι μπορείτε περισσότερο πριν τουλάχιστον έρθει η Πρωτοχρονιά. Ειλικρινά δεν θεωρώ ότι θα βρείτε χρόνο για τσιλιμπουρδίσματα, αλλά εάν τα καταφέρετε μπράβο σας. Δεν είστε όμως σε φάση για μία γνωριμία που θα βάλει φωτιά στην ερωτική σου ζωή.