ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε με κάθε τρόπο τα ερωτικά μπερδέματα αυτό το διήμερο και να είστε ξεκάθαροι για όλα αυτά που θέλετε. Αλλιώς θα δώσετε λάθος μηνύματα και δεν αποκλείεται να μπλέξετε με πρόσωπα και καταστάσεις παντελώς ακατάλληλες για εσάς. Οι δεσμευμένοι πρέπει να ξέρετε πως εάν κάνετε κάτι κακό θα γίνει γνωστό και μάλιστα με τον πλέον άσχημο τρόπο για εσάς

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναβρασμός επικρατεί στον εσωτερικό σας κόσμο, αφού η φωνή σας μέσα σας φωνάζει για ερωτικές περιπέτειες και εορταστικά τερτίπια. Μην κρατιέστε άλλο πια αφού θέλετε να ξεσαλώσετε. Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνετε γιατί απλά τότε θα καταλάβετε πως είναι πιο όμορφη η ζωή όταν την ζείτε παρά όταν την προγραμματίζετε. Δεν αποκλείονται μηνύματα από τα παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ

Αναξιόπιστες θα είναι οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διήμερο, οπότε αποφύγετε και να δώσετε μεγάλη βαρύτητα αλλά και σίγουρα να μην σας πείσει κανείς για τις αγνές του προθέσεις. Δεν είναι τόσο ευνοϊκό το διάστημα για γνωριμίες που θα είναι βασισμένες στην ειλικρίνεια. Αντίθετα υπάρχει η απειλή για εξαπάτηση και μεγάλη στεναχώρια εν συνεχεία.