ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλος εκνευρισμός θα προκληθεί τη Δευτέρα κυρίως στα επαγγελματικά σας, καθώς θα διαπιστώσετε πως οι άνθρωποι δεν υιοθετούν τις απόψεις τους και επικρατεί ένα χάος. Αυτό θα σας βγάλει εκτός ορίων, αλλά εάν υπάρξει έκρηξη ζημιωμένες θα είναι και οι δύο πλευρές. Μην βιαστείς να λάβεις αποφάσεις που μετά θα τις μετανιώσεις. Οι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σας για να σας συμβουλεύσουν.

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται όσοι δεσμευμένοι είστε ευτυχισμένοι να αρχίσετε να σκέφτεστε μία επισημοποίηση της σχέσης σας. Αυτό θα σας κάνει τρομερά χαρούμενο και για αυτό συζητήστε το με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να καταλάβουν πως ότι έκαναν μέχρι τώρα θέλει stop και να κάνουν τα πάντα διαφορετικά. Να αλλάξετε ακόμα και το δρόμο που πηγαίνετε στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Δευτέρα είναι μία υπέροχη ημέρα για εσάς, αφού αφήνετε πίσω σας καταστάσεις και γεγονότα που σας ταλαιπωρούσαν. Θα γίνετε αποδέκτες ευχάριστων γεγονότων και κάποιες συγκυρίες όμορφες θα σας φτιάξουν τόσο πολύ τη διάθεση που θα φέρουν κι άλλα ευχάριστα μηνύματα. Η απογοήτευση στα ερωτικά έχει δώσει τη θέση της στην ωριμότητα και έτσι αντιμετωπίζεται πλέον τα πράγματα.