ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα τη Δευτέρα και θα έχετε την ευκαιρία να αποφασίσετε εσείς ποιο από όλα τα πλάσματα θα μπει στην καρδιά σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας και τότε θα νιώσετε υπέροχα. Μην μπλέξεις με λόγια και κουτσομπολιά στην εργασία γιατί θα βρείτε τον μπελά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιτυχία χτυπά την πόρτα αρκεί και εσείς να ανασκουμπωθείτε και να την κυνηγάτε χωρίς κόπο και χωρίς ξεκούραση. Το μόνο που χρειάζεται ο οργανισμός σας αυτή τη στιγμή είναι αυτή η υπερένταση της επιτυχίας. Ένα καλό πρόγραμμα για μία υπόθεση σπουδών θα σας βγάλει από μεγάλο κόπο και θα σας φέρει αποτελέσματαπ που δεν θα περιμένατε ποτέ. Οι αδέσμευτοι δεν αργεί να ξέρετε η ώρα.

ΙΧΘΥΣ

Ένα πρόσωπο γνώριμο σε εσάς αρκετό καιρό ή ακόμα και φιλικό αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή για αυτό προσοχή και τα μάτια σας δεκατέσσερα. Πρέπει να δημιουργήσεις ένα καλύτερο κλίμα στην εργασία σου γιατί οι συνάδελφοί σου έχουν παράπονα και την επόμενη εβδομάδα να ξέρεις ότι θα χρειαστείς τη βοήθειά τους.