ΖΥΓΟΣ

Ο προγραμματισμός είναι το άλφα και το ωμέγα σήμερα για εσάς. Εάν είστε προσηλωμένοι στους στόχους και τις εκκρεμότητές σας τότε όλα θα πάνε υπέροχα και εσείς θα νιώσετε πως ηρεμείτε μετά απο καιρό. Νομικές υποθέσεις και θέματα σπουδών είναι ιδιαίτερα ευνοϊκα για εσάς! Ερωτικά οι δεσμευμένοι την έχετε πατήσει με την εμπιστοσύνη που δείξατε στο ταίρι σας. Για αυτό άλλη φορά να είστε πιο προσγειωμένοι πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια αγαπημένα πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας και θα πρέπει να τους δώσετε αυτή τη χαρά και την υποστήριξη. Για έναν περίεργο λόγο αυτά τα πρόσωπα αργότερα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους για να παραμείνουν σε δεσμό και να μην τρέχουν με τη μοναξιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρόπος που λειτουργούσατε μέχρι τώρα στα επαγγελματικά τελειώνει εδώ, αφού θα συνειδητοποιήσετε πως δεν πετυχαίνετε τους στόχους λόγω της επιπολαιότητας και της αδιαφορίας που δείχνετε. Θα έρθουν αυτά τα γεγονότα τα απαραίτητα και θα σας το δείξουν. Οι αδέσμευτοι να πουν σε μία πρόταση για έξοδο μαζί με φίλους και δεν αποκλείεται να γίνει το θαύμα.