ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χριστούγεννα και πάλι έχετε ετοιμάσει κάτι μοναδικό εσείς ε; Εμ εάν περιμένετε μονίμως από τους άλλους θα καταλήγετε να κάνετε παρέα με τη φουφού του καστανά. Ευκαιρίες πάντα έχετε περιέργως αλλά ποτέ δεν τις εκμεταλλεύεστε. Αλλάξτε το αυτό χωρίς όμως να σας πιάνει και κανένας πανικός. Ωραίες τέτοιες ημέρες οι σχέσεις από απόσταση ε; Καλά να πάθετε!

ΛΕΩΝ

Κι όμως σας έπιασε χριστουγεννιάτικα η ευαισθησία και αυτό κι αν είναι θαύμα! Αλλά κι αυτό το κάνετε με υπερβολή, με αποτέλεσμα να προκύψουν μικροπαρεξηγήσεις με δικά σας πρόσωπα. Μαζευτείτε λίγο μια ζωή πια στα άκρα. Λογομαχίες και μαντάρα θα τα κάνετε και με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι πάλι αντί για φλερτ περιορίζονται στο να σπάνε τα νεύρα των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ωραία νέα για εσάς πουλάκια μου και δεν σας το είχα! Νέες ιδέες, συμφωνίες, σχέδια ένας κακός χαμούλης. Μπράβο σας. Συνεχίστε έτσι και να μην φοβάστε. Ορμήξτε στις ευκαιρίες και αφήστε επιτέλους τα ρημάδια τα κουτάκια σας και τους φόβους σας. Στα αισθηματικά τι να σας πω τώρα κι εγώ; Χαλαρώστε, μην ψάχνετε το ιδανικό γιατί εάν το βρείτε να ξέρετε θα είναι εξωγήινος.