ΖΥΓΟΣ

Χωρίσατε ή όχι ακόμα; Άντε έχουμε και δουλειές. Το ταίρι σας στείλτε το εκεί που πρέπει γιατί δεν κάνει. Εάν μου θέλετε αψεγιάδαστους θα έχετε κι αυτά τα αποτελέσματα. Επίσης να μην σας ταράξω αλλά για να θέλετε το τέλειο θα πρέπει κιόλας να το παρέχετε και πιστέψτε με δεν συμβαίνει αυτό. Χαμηλώστε λοιπόν και δώστε βάση στους ανθρώπους χωρίς πολύ φραμπαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τσιγκουνιά κάθε είδους σας έχει πιάσει και αλίμονο σε αυτούς που σας συναναστρέφονται. Καινούριο χούι είναι αυτο; Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να νιώσει. Σταματήστε να βλέπετε τι κάνουν οι γύρω σας και αφιερωθείτε στο να φτιάξετε όμορφη τη ζωή σας. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να βάλετε στόχους και να πάρετε αποφάσεις. Κανά φλερτ παίζει ωστόσο να ξέρετε τα ελεύθερα πουλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάποδα το κάνετε εσείς μια ζωή. Πολύ δουλειά Χριστουγεννιάτικα και τις προηγούμενες ημέρες αραλίκι. Τι να σας πω πραγματικά. Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι στα φόρτε του, αλλά δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεστε σαν βασίλισσα του καρναβαλιού. Και η προσωπικότητα φτάνει για να το καταφέρετε. Για σχέσεις αφήστε το καλύτερα, κάντε απλά ωραίο σεξ και ξαναμιλάμε.