ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η καταστροφή που αναβλύζει από μέσα σας, που τα βλέπετε όλα χάλια μαύρα μήπως να το δείτε σιγά σιγά. Οι καταστάσεις είναι πολύ καλύτερες από όσο νομίζετε απλά χρειάζεται στρατηγική και αισιοδοξία. Μην χαλάτε πια τόσο πολύ βρε παιδί μου τη διάθεσή σας. Λύστε θεματάκια που μπορείτε σήμερα γιατί σας βοηθάνε τα άστρα. Υπάρχει απόσταση με το ταίρι σας ή με γελούν τα μάτια μου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποια στο καλό είναι αυτή η αλλαγή που πρέπει να κάνετε σε αυτή τη ζωή; Κι εμείς εδώ την ψάχνουμε για εσάς. Ψάξτε και εσείς, αλλά νομίζω ότι η αλλαγή θα έρθει με το νέος έτος και σε ένα ταξίδι που θα κάνετε. Θα υπάρξουν ανατροπές που θα σας αναστατώσουν. Οι αλλαγές που λέγαμε και πιο πάνω θα έρθουν και στα αισθηματικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Όταν οργανώσεις τα πράγματα στη ζωή σου τότε μπορείς να δεις άσπρη ημέρα επιτέλους. Αυτή την τακτική πρέπει να διατηρήσεις για να λύσεις τα θεματάκια που σε αγχώνουν όλο αυτό τον καιρό. Στα αισθηματικά σας κάντε λιγάκι σεξ καλέ με τον σύντροφό σας και μην τον αφήνετε έτσι. Οι αδέσμευτοι κάτι θα γίνει ίσως και απόψε.