ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα δεν ξεκινάει με το καλύτερο κλίμα, αφού έχετε θυμό μέσα σας για όλα όσα έχετε κάνει και όσα δεν κάνατε κυρίως για να αποφύγετε καταστάσεις που τώρα σας ταλαιπωρούν. Όπως τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας που σας έχουν δημιουργήσει τεράστια άγχη. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τι σας ενοχλεί ακριβώς και αλλάξτε το χωρίς να περιμένετε να αλλάξει κάτι από θαύμα γιατί τότε πραγματικά καλή ζωή. Αισθηματικά εάν είστε ευχαριστημένοι με όσα ανέχεστε εγώ πάω πάσο.

ΛΕΩΝ

Το βασικό σου μέλημα από Δευτέρα είναι να προσπαθήσεις να μην αφήσεις κανέναν είτε φίλο είτε συνεργάτη να παρέμβει στον σχεδιασμό που έχεις κάνει για να αλλάξεις τα επαγγελματικά σου. Προχώρησε μόνος/η σου και μην δίνεις σημασία σε κανένα σχόλιο. Αισθηματικά θα πρέπει να συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί έχει αυτά τα παράπονα από εσένα. Κάτι μου λέει ότι δικαίως τα έχει οπότε συγκέντρωσε το κεφάλι σου σε παρακαλώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αλλαγές που ξεκινούν από τη Δευτέρα κυρίως μέσα σου είναι μεγάλες και πλέον ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ακριβώς για να ευτυχήσεις στη ζωή σου. Προχώρησε σε δράση τόσο μεγάλη ώστε οι άλλοι να μην σε προλαβαίνουν. Ξέρω ότι είστε κουρασμένοι αλλά τώρα απαιτεί τρέξιμο η κατάσταση. Προβλήματα με την οικογένεια επιτέλους λύνονται και εσείς νιώθετε πιο ελεύθεροι. Αρκεί να είστε έτοιμοι να λάβετε σοβαρές αποφάσεις. Στα αισθηματικά να θυμάσαι πως πρέπει να δείχνεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη! Ξέρεις σε τι αναφέρομαι!