ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα είναι αρκετά δύσκολη από άποψη υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων που πρέπει να λυθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, να ξέρετε πως έχετε την εύνοια των πλανητών οπότε μην μου αγχώνεστε και προχωρήστε χωρίς να δίνετε σημασία στα περίεργα ευτράπελα δίπλα σας που θα σας νευριάζουν. Στα αισθηματικά οι αδέσμευτοι έχουν τη μεγαλύτερη εύνοια, ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθουν αντιμέτωποι με την επικοινωνία κάποιου από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε τόσα πολλά πράγματα που σου φαίνεται βουνό. Αρχικά ξεκίνα από τα οικογενειακά. Πάρε αποφάσεις, ανακοίνωσε αυτά που πρέπει και από εκεί και πέρα μη ξαναδώσεις τροφή για σχόλια και νέες συζητήσεις. Επαγγελματικά θα πρέπει να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη πυγμή αυτά που σας αξίζουν. Αισθηματικά νιώθετε πως δεν υπάρχει κάτι να ασχοληθείτε αλλά αυτό πρέπει να το αλλάξετε άμεσα.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπαθήστε τώρα από Δευτέρα να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και να επικοινωνείτε τις ανάγκες σας αλλά και τα θέλω σας. Μην είστε κλειστοί και περιμένετε από τους άλλους να μαντεύουν τι θέλουν. Και αυτό το κάνετε συχνά τον τελευταίο καιρό κυρίως στα αισθηματικά σας και μάλιστα έχετε στημένες παγίδες και στον σύντροφό σας, τον οποίο διαρκώς απομακρύνετε. Αποφύγετε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις σε επαγγελματικές προτάσεις.