ΖΥΓΟΣ
Ξεκαθαρίσματα απαιτεί η Δευτέρα από εσάς μιας και τα προβλήματα συναισθηματικά και οικογενειακά παραμένουν εκεί που τα είχες αφήσει, γιατί δεν τα είχες λύσει. Στα έλεγα εγώ να πάρεις αποφάσεις, αλλά προφανώς δεν με άκουσες. Λύσε τα τώρα λοιπόν που επίσης για άλλη μια φορά ευνοείσαι. Ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθεις σε ρήξη. Που θα έρθεις αλλά λέμε τώρα. Αισθηματικά να ξέρετε πρέπει να πάρετε απόφαση εάν θέλετε να είστε με αυτό τον άνθρωπο, ενώ οι αδέσμευτοι πρέπει να ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ειδήσεις που θα έρθουν από μακριά θα σου δημιουργήσουν ένα όμορφο κλίμα και εσείς θα νιώσετε επιτέλους πως κάποιες από τις ευχές σας γίνονται πλέον πραγματικότητα. Κρατήστε αυτό, σκεφτείτε λογικά και προγραμματίστε τις ενέργειές σας. Σε καμία περίπτωση μην πάρετε αποφάσεις μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Αισθηματικά να ξέρετε πως ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας και κυρίως το μυαλό σας. Με κλειστά αυτά τα δύο δεν θα πάτε πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτά τα πάνω κάτω στη διάθεσή σας ξέρετε πως σπάνε τα νεύρα σε όλο τον κόσμο και πάντα σας βάζουν εμπόδια σε οτιδήποτε κι αν θέλετε να καταφέρετε. Εάν δεν το ξέρετε σας το λέω εγώ ξεκάθαρα. Φροντίστε αυτή την κυκλοθυμία να την περιορίσετε και τότε θα δείτε πως τα επαγγελματικά σας για παράδειγμα αλλά και τα αισθηματικά σας θα στρώσουν. Μην κρατάτε καβάντζες στον έρωτα γιατί θα τα χάσετε όλα εάν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό.