ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλες ευκαιρίες δημιουργεί η Έκλειψη του Ηλίου και όλες οι επιθυμίες σου φαίνονται πως για έναν περίεργο λόγο βρίσκουν ανταπόκριση και πραγματοποιούνται. Το κακό κλίμα της προηγούμενης περιόδου εξαφανίζεται σιγά σιγά αν και αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μεγάλες ρήξεις και ανατροπές. Νιώθετε την ανεξαρτησία να φωνάζει μέσα σας και αυτό έχει να κάνει με την οικογενειακή σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε αυτή την ημέρα να σας δημιουργήσει εκνευρισμό γιατί θα ξεσπάσετε τα νεύρα σας σε ανθρώπους που δεν πρέπει και τότε δεν θα μπορέσετε μετά να μαζέψετε τη ζημιά που έγινε. Το ίδιο πρέπει να πράξετε και στον αισθηματικό τομέα και απλά να ακούσετε με ψυχραιμία τις απαιτήσεις από το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι έντονα διαταραγμένος αυτή την περίοδο και αυτό επηρεάζει την κρίση σας. Για αυτό προσπαθήστε να λειτουργείτε ορθολογικά και κρατήστε δίπλα σας μόνο ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα πιο πέρα. Απομακρυσμένα πρόσωπα μπορεί να ξανακάνουν την εμφάνισή τους στα αισθηματικά ή ένα πρόσωπο με το οποίο η πρώτη γνωριμία ήταν μέσα στην ένταση και τον καυγά.