ΖΥΓΟΣ

Οι βιαστικές κινήσεις που κάνετε με σκοπό να διορθώσετε όλα αυτά που κάνατε λάθος τον τελευταίο καιρό θα σας οδηγήσουν σε άλλα σφάλματα πιο οδυνηρά. Σταματήστε λοιπόν αυτό το τροπάρι και καθίστε πίσω και δείτε ένα ένα τα πράγματα και τις καταστάσεις που χρειάζονται διόρθωση. Το ίδιο πρέπει να συμβεί και στα αισθηματικά σας και σε καμία περίπτωση μην κάνετε πισωγυρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα της Πέμπτης δεν θέλει καμία προσπάθεια από εσάς και το μόνο που θα σας συμβουλεύαμε είναι να καθίσετε σπίτι σας να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις στο μυαλό σας. Άτομα της οικογενείας σας θα σας έχουν ανάγκη και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη άλλες εργασίες και να σταθείτε στο πλευρό τους. Αυτό θα σας εκνευρίσει αλλά υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε μία ευαισθησία οι δεσμευμένοι και ότι είστε έτοιμοι να τρέξετε και να παλέψετε για τις ανάγκες του συντρόφου σας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα υπέροχο κλίμα ανάμεσά σας και πρέπει να το απολαύσετε. Οι αδέσμευτοι συνεχίζεται και κάνετε λάθη και για αυτό θα ήταν φρόνιμο να αναζητήσετε μία φιλική συμβουλή πιο αντικειμενική για το τι να κάνετε από εδώ και πέρα.