ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διώξτε τις ανασφάλειες σας από μέσα σας και τότε θα δείτε πως υπάρχουν υπέροχα πράγματα στη ζωή σας για να τα απολαύσετε και να τα χαρείτε. Μην φοβάστε να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας. Όσοι είστε μόνοι σας θα δείτε πως εάν νιώσετε καλά αυτό θα το δει κόσμος και θα σας πλησιάσουν αξιόλογα άτομα για να σας γνωρίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

H έκλειψη θα φέρει γεγονότα που θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν τελείως εκτός προγράμματος. Αυτό θα σας δημιουργήσει μία εκρηκτική διάθεση και όσο κι αν είναι τρομερά δύσκολο να κλείσετε το στόμα σας πρέπει να το κάνετε για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η έκλειψη φέρνει και μπελάδες που σχετίζονται με την οικογένεια ή ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ενέργεια που θα ξυπνήσει μέσα σας η έκλειψη θα είναι τρομερή και θα σας δώσει την ώθηση που θέλατε για να κάνετε πράγματα και να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε καιρό αφήσει πίσω σας. Μην πάρετε όμως αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον εάν πρώτα δεν έχουν λυθεί τα θέματα του παρελθόντος. Αισθηματικά είναι αρκετά ευνοϊκό το κλίμα για μία γνωριμία που θα σας συνταράξει.