ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπάθησε να κάνεις την αυτοκριτική σου την Πέμπτη χωρίς όμως να φτάσετε σε υπερβολές και να αυτομαστιγωθείτε. Αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει κανέναν. Πρέπει να αλλάξεις ακόμα και τον τρόπο που σκέφτεστε ή ακόμα και τον τρόπο που ντύνεστε. Έτσι θα αλλάξετε και στάση ζωής. Η εμμονή των δεσμευμένων να κρατάνε κάτι μόνο από συνήθεια θα αποβεί εις βάρος.

ΛΕΩΝ

Αφήστε πίσω σας τα φαντάσματα του παρελθόντος ειδικά σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας γιατί σας κόβουν από τη ζωή. Υπάρχουν πρόσωπα που είναι γοητευμένα από εσάς, αλλά φροντίστε να μπορείτε να διαχωρίσετε το ερωτικό με το επαγγελματικό εάν υπάρχει αυτή η σύνδεση. Κινήσου ήρεμα και χωρίς έπαρση σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο που έχετε ήδη ξεκινήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι έρχεται στα αισθηματικά σας αυτή την περίοδο. Μπορεί να μην κάνει την εμφάνισή του την Πέμπτη αλλά ξέρετε ότι έρχεται. Εσείς είστε όμως προετοιμασμένοι να αλλάξετε τη ζωή σας γιατί το νέο πρόσωπο θα είναι ανατρεπτικό και έξω από αυτά που μέχρι τώρα ξέρατε. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ακόμα και τους στόχους σας.