ΖΥΓΟΣ

Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς θα πρέπει να αλλάξετε τακτική στον επαγγελματικό σας τομέα γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να καταφέρετε τους στόχους. Ψυχραιμία στα αισθηματικά σας εάν ανακαλύψετε ένα καλά κρυμμένο μυστικό του συντρόφου σας γιατί θα πληγωθείτε σημαντικά. Αλλά ξέρατε από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά και απλά εσείς εθελοτυφλούσατε τόσο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην μπερδευτείς σε υποθέσεις τρίτων γιατί θα βρείτε τον μπελά σας και στο τέλος θα μείνετε μόνοι σας και απογοητευμένοι. Από την Πέμπτη θα βρεις τον τρόπο να προσελκύσεις το άτομο που σας ενδιαφέρει και να του δείξετε τις προθέσεις σας. Μην διστάσετε γιατί θα χαθεί μία ωραία ευκαιρία. Οικονομικές προσαρμογές πρέπει να κάνετε με στόχο να μειώσετε τα πάγια έξοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας δημιουργηθούν πολλά νεύρα αυτή την Πέμπτη, καθώς θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα χωρίς να έχετε πολύ χρόνο. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλό σημείο και εσείς θα πρέπει να καταλάβετε εάν αυτό θέλετε στη ζωή σας να είστε δηλαδή δεσμευμένοι.