ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινήσεις πανικού δεν θα βοηθήσουν καθόλου αυτή τη στιγμή γιατί η ημέρα χρειάζεται λογική και σύνεση για να αποφευχθούν κακοτοπιές. Μίλησε σε δικά σου πρόσωπα και θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σου περίγυρο, αλλά και τα οικονομικά. Συναισθηματικά δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν ερωτευόσασταν ξαφνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια πρόσωπα από το παρελθόν θα σας ξαναθυμηθούν και εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε εάν τα θέλετε ξανά στη ζωή σας. Εάν τα δεχθείτε θα πρέπει να είστε σίγουροι πως μπορείτε να αφήσετε το παρελθόν πίσω και στην ουσία να κάνετε ένα reboot. Ο τρόπος επικοινωνίας είναι εξαιρετικός και αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας θα σταθεί εμπόδιο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, καθώς δεν μπορείτε να δείτε με ψυχραιμία τις συνθήκες που υπάρχουν και οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχετε τους σκοπούς σας. Ευνοείστε όσοι έχετε μία σχέση, αφού θα πέσει στο τραπέζι μία πρόταση για επισημοποίηση του δεσμού σας. Σκεφτείτε σοβαρά αυτή την προοπτική.