ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία υπέροχη ημέρα για να έρθετε σε επικοινωνία με κόσμο και γιατί όχι να απολαύσετε την παρέα των δικών σας ανθρώπων που τον τελευταίο καιρό έχουν αρκετά παράπονα για την απουσία σας. Πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος θα προσπαθήσουν να σας χαλάσουν τη διάθεση. Μην το επιτρέψετε. Όσοι από εσάς έχετε σχέση με πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό είναι καλό πλέον κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν ξανά στη σωστή βάση τους. Ξέρετε ποια είναι αυτή! Μην με αναγκάσετε να το πω.

ΛΕΩΝ

Τα παράπονα και αυτή η διάθεση συνεχίζεται και την Τετάρτη και ήρθε επιτέλους η ώρα να το συζητήσετε και να βρεθεί μία λύση. Όσο το αφήνετε να διαιωνίζετε αυτό το χάλι τόσο η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη και τόσο δεν θα έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα. Και ειδικά για τα επαγγελματικά σας αυτό μπορεί να αποβεί ολέθριο μιας και τώρα είναι η πιο σημαντική στιγμή για σχεδιασμό. Αισθηματικά δεν υπάρχει κάτι συνταρακτικό στον ορίζοντα αλλά αυτό το ξέρατε ήδη. Περιμένετε από τον Αύγουστο και όλο και κάτι θα γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Τετάρτη και μετά θα πρέπει να βάλετε μπροστά έτσι ώστε να πετάξετε από τη ζωή σας οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά. Βάλτε κάτω τα πράγματα που σας απασχολούν και λύστε τα προβλήματά σας ένα ένα. Μόνο με πρόγραμμα θα το καταφέρετε αυτό και πειθαρχία. Αισθηματικά θα σας πλησιάσει ένα πρόσωπο που θα καταφέρει να σας συγκινήσει. Μην τον προγκίξετε τον άνθρωπο με το καλημέρα.