ΖΥΓΟΣ

Ήρθε ο καιρός ξεκινώντας από την Τετάρτη να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν είχαν κανένα όφελος προς εσάς και αντίθετα σας ταλάνιζαν. Διώξτε τους μακριά χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, από την Τετάρτη θα πρέπει να προσέχετε γιατί κάποια λόγια σας ίσως να είναι η αιτία που θα σας εκθέσουν. Αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα πρέπει να δουν που είναι το μυαλό του. Οι αδέσμευτοι πάλι έχετε καταντήσει θεριζοαλωνιστικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας είναι τόσο έντονα και είστε τόσο συναισθηματικά φορτισμένοι που δεν θα λειτουργείτε σωστά. Θα νιώθετε διαρκώς σε ένταση και δεν είναι απίθανο να προκαλέσετε σοβαρούς καυγάδες. Μην δίνετε σημασία στα μικρά πράγματα με το ταίρι σας και προσπαθήστε να τα αφήσετε όλα πίσω και να περάσετε καλά. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να διευρύνουν τον κύκλο τους επιτέλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας αποσυντονίσουν και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Προσοχή μήπως τα νεύρα σας βγουν σε πρόσωπα που είναι επαγγελματικά πιο ψηλά ιεραρχικά από εσάς γιατί αυτό θα σας φέρει σε δυσμένεια. Προσοχή επίσης σε επικίνδυνες πρακτικές με τα οικονομικά, αφού υπάρχει μια τάση όλα να αποκαλύπτονται. Αισθηματικά πρέπει να αποφύγετε τις ζήλιες ειδικά εάν εσείς οι ίδιοι δεν είστε και τόσο τυπικοί με την αίσθηση της ασφάλειας που παρέχεται.