ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα δύσκολα πλανητικά σκηνικά σας φέρνουν μπροστά σε πολλά λάθη και χειρισμούς που μοιάζουν ανώριμοι. Είτε αλλάζετε τακτική άμεσα και σοβαρεύεστε είτε θα είστε υπεύθυνοι εάν χάσετε ανθρώπους και ευκαιρίες από κοντά σας. Απομακρυνθείτε από παλιές τακτικές και χαζομάρες. Αισθηματικά, τα ίδια πράγματα σχεδόν ισχύουν και θα πρέπει επίσης να είστε προσεχτικοί για να μην έχετε μπελάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην συζητάτε τα σχέδια σας με τρίτα πρόσωπα γιατί είναι πιθανό να εκτεθείτε και να δείτε τα όνειρά σας κυριολεκτικά σε φυλλάδες. Είναι πολλές οι εκκρεμότητές σας και καλό θα είναι να μην ασχολείστε με υποθέσεις άλλων. Βοηθήστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά όλους τους άλλους. Αισθηματικά πρέπει να γίνει κάτι έτσι ώστε να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ζήσει τον έρωτα και να τον χαρεί. Αφήστε τις δεύτερες σκέψεις και προχωρήστε στη δράση.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα έχετε έντονη τη διάθεση να έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και πολλές συζητήσεις με φίλους και γνωστούς. Αυτό που πρέπει όμως να προσέχετε είναι μην πείτε κάποια πράγματα γιατί θα εκτεθείτε. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με τα επαγγελματικά σας γιατί θα έρθουν ευκαιρίες και πρέπει να σας δουν προετοιμασμένο. Αισθηματικά να είστε βέβαιοι πως το ταίρι σας έχει τόσα νεύρα μαζί σας που εάν δεν κάνετε κάτι δεν ξέρω πραγματικά τι θα συμβεί.