ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ξεχνάτε το σύντροφό σας και μην τον παραμελείτε γιατί θα υπάρξουν γκρίνιες και παράπονα. Για τους αδέσμευτους θα πρέπει να βγείτε έξω και κάτι υπάρχει πιστέψτε με. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις στα επαγγελματικά θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας αλλά θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Κάποιες μάλιστα αποκαλύψεις θα σας δείξουν ποιους πρέπει τελικά να εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Θετικά αποτελέσματα έχουν αυτή την ημέρα οι Λέοντες αλλά εσείς δεν πρέπει να ηρεμήσετε καθόλου και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε. Με λίγη ακόμα υπομονή θα πάρετε τους καρπούς των μεγάλων προσπαθειών σας. Στα αισθηματικά σας η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα σας επιτρέψει να κατακτήσετε τους στόχους σας, απλά μην δείξετε την πολύ έντονη πλευρά του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχεται η αναγνώριση στον επαγγελματικό σας και αυτό θα σας βοηθήσετε να προωθήσετε τα σχέδια σας που είχατε καιρό στο κεφάλι σας. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε εάν πρόκειται να κάνετε μία διαπραγμάτευση σε ένα σοβαρό θέμα ακίνητης περιουσίας. Τα αισθηματικά σας είναι σχεδόν αδιάφορα, καθώς δεν υπάρχει τίποτα που να προμηνύει κάτι αξιόλογο.