ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένειά σας και το σπίτι σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, κάτι που σημαίνει πως οι υπόλοιπες διαπροσωπικές σχέσεις σας μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Προσοχή για αυτό όμως όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι. Μην διστάσετε να φέρετε και το σπίτι σας τούμπα προκειμένου να ηρεμήσετε. Απρόβλεπτες εξελίξεις για τα οικονομικά σας αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ έντονη ενέργεια έχετε αυτή την εποχή και νιώθετε την ανάγκη να ξεφορτωθείτε από τη ζωή σε οτιδήποτε σάπιο και σαθρό. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε την επαγγελματική σας κατεύθυνση κατά 180 μοίρες, αλλά δεν νιώθετε ότι έχει κατασταλάξει το μυαλό σας ποια είναι αυτή η κατεύθυνση. Η αρχή σίγουρα θα γίνει από τα επαγγελματικά παρά το γεγονός ότι καταστάσεις καθυστερούν ακόμα.

ΙΧΘΥΣ

Έντονα φορτισμένη θα είναι η Τετάρτη και η οικογένειά σας θα έχει την ευθύνη για όλο αυτό. Θα κληθείτε να διευθετήσετε εκκρεμότητες που δεν δημιουργήθηκαν από εσάς και αυτό σας νευριάζει έντονα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, λύστε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και μετά βάλτε τα ορια σας. Η ειλικρινεια στα επαγγελματικά θα δημιουργήσει νέα δεδομένα προς το καλύτερο.