ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σας είναι γεμάτα από ανασφάλειες και αμφιβολίες γιατί από τη μία θέλετε ένα πρόσωπο μεγαλύτερό σας και από την άλλη έχετε σκαλώματα που οφείλονται στα στερεότυπά σας. Φρόντισε να δώσεις σε αυτό τον άνθρωπο αυτό που του αξίζει. Είναι πολλά αυτά που αξίζει αυτός ο άνθρωπος και το θέμα είναι εάν μπορείτε εσείς να του τα δώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μύθος που υπάρχει για εσάς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και εσείς δεν κάνετε τίποτα γιατί απολαμβάνετε αυτό το μυστήριο. Βέβαια αυτό τείνει να σας αποξενώσει σημαντικά από τους δικούς σας ανθρώπους και κυρίως από φίλους που σας αγαπάνε αλλά δεν θα ανεχθούν άλλο την αδιαφορία σας. Προσοχή εάν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Οικονομικές απολαβές έρχονται άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις για τα αισθηματικά σας θα δείτε πως όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να το ζητήσετε με καλή ενέργεια και χωρίς σκέψεις κακές. Οι δεσμευμένοι κάτι έρχεται σε επισημοποίηση και ελπίζω να είστε έτοιμοι για αυτό. Επαγγελματικά τα πράγματα απαιτούν προσοχή γιατί υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες και δεν θα μας έκανε εντύπωση εάν αναγκαστείτε να αλλάξετε τόο διαμονής.