ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ φιλικοί οι πλανήτες με το ζώδιο σου να ξέρετε για την Τρίτη, αφού με νέες ιδέες και επανασχεδιασμό κινήσεων, βρίσκετε λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις. Μην έχετε μεγάλη όμως παρορμητικότητα και ενθουσιασμό για να μπορείτε να βλέπετε καθαρά τις καταστάσεις. Οι δεσμευμένοι μην αναλωθείτε σε γκρίνιες αλλά κάντε σχέδια και όνειρα με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Ξεκαθαρίσματα θα γίνουν στον επαγγελματικό σας τομέα, αφού τα παλιά θέματα και προβλήματα βρίσκουν λύσεις. Οικονομικά όμως πρέπει να μαζευτείτε αρκετά, αφού έχετε βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και τις συνέπειες θα τις βιώσετε με την έλευση της νέας χρονιάς. Οικογενειακές αναμνήσεις ίσως να σας χαλάσουν τη διάθεση αλλά προσοχή να μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ταίρι σας θέλει να σας μιλήσει και αυτά που θα σας πει θα πρέπει να τα λάβετε πολύ σοβαρά. Διαφορετικά μπορεί εσείς οι ίδιος να βάλετε μπουρλότο στα θεμέλια της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα πλάσμα που θα σας μαγέψει κυρίως από τα ζώδια της γης. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά εάν δεν έχετε στο μυαλό σας όλες τις λεπτομέρειες.