ΖΥΓΟΣ

Για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε μία νέα γνωριμία θα πρέπει να έχετε στο νου σας πως χρειάζεται στρατηγική για να κερδίσετε το πλάσμα που έχετε βάλει στο μάτι. Μην τεμπελιάζετε γιατί αξίζει πολλά. Οικονομικές αποφάσεις και οικογενειακές εκκρεμότητες θα σας εξωθήσουν να πάρετε πρωτοβουλίες. Απλά να προσέχετε να μην είστε εκνευρισμένοι γιατί τότε θα πάρετε λάθος αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικές ή οικονομικές υποθέσεις που τις θεωρούσατε χαμένες από χέρι επανέρχονται την Τρίτη και φαίνεται πως έχουν νέα πνοή και είναι πιο κοντά στην υλοποίηση από κάθε άλλη φορά. Στα αισθηματικά σας ξέρετε ότι το κλίμα δεν είναι τόσο ευνοϊκό, αλλά έχετε τόσο ευρύ κοινωνικό περίγυρο που δεν νιώθετε σχεδόν ποτέ μόνοι σας. Απολαύστε το!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στιγμές ηρεμίας μιας και δεν κινείται αυτή τη στιγμή κάτι που να σας κινεί το ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι πάλι θα έχουν τη χαρά να κάνουν κινήσεις για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στη σχέση σας. Πρέπει στα επαγγελματικά και τα οικονομικά να κάνετε λίγο υπομονή. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας.